Om oss

Stolt leverantör av emballagelösningar i över 60 år!

Vi är Norrlands ledande leverantör av specialemballage för säkra leveranser mot industrin.

Vi är experter på specialemballage! Advect bygger kundanpassat emballage såsom träemballage, exportemballage och stötskydd i foam, samt skräddarsydd inredning för väskor. Alltid direkt från vår egen fabrik i Umeå. Alltid skräddarsytt för just ert ändamål.

Advect är lokaliserat cirka 1 mil söder om Umeå och har en produktionsyta på 3000 kvadratmeter. I nuläget har Advect 15 heltidsanställda och vi arbetar dagligen med att erbjuda ett brett sortiment av diverse emballagelösningar. Möjligheten att kunna erbjuda kombinationen av plywood och foam i våra emballagelådor gör att vi smidigt kan tillverka speciallösningar till alla våra kunder.

I nuläget erbjuder vi speciallösningar till många olika industrier. Bland annat till företag verksamma inom medicinsk utrustning samt inom fordonsindustrin. Våra kunder är lokaliserade i hela Sverige och resten av Europa.

Något vi ofta får beröm för är vår höga leveranssäkerhet och vårt professionella beteende. Tack vare vår långa historia inom emballageindustrin har vi lärt oss vikten av att vara flexibla och tänka utanför boxen, vilket främst kan ses när man kollar på alla olika industrier vi arbetar mot. Vi tror på att hårt arbete lönar sig vilket har gjort att ett flertal av våra största kunder har valt oss som deras huvudleverantör av emballage sedan tidigt 90-tal.

Vår strävan efter att alltid bli mer effektiva inom verksamheten och ständigt försöka utveckla kunders emballage gör oss till en pålitlig leverantör med förstklassig service.

ISPM 15 certifierade

Alla våra emballagelådor är certifierade med ISPM 15 standard. Det innebär att alla våra emballagelådor är behandlat mot växtskadegörare och besitter internationell standard. Med andra ord, våra produkter kan skickas inom EU utan problem. Läs mer om ISPM 15 på Jordbruksverkets hemsida.

Vi är certifierade enligt

 

ISO 9001      Kvalite
ISO 14001    Miljö
ISO 45001    Arbetsmiljö

 

Vår historia i korthet

Företaget startar och producerar bär och fisklådor med hammare och spik.

Ove Jakobsson och Jan Grundberg förvärvar bolaget och utvecklar produktionen mot emballagetillverkning.
2005-11-15 drabbas Djäkneböle Emballage av en omfattande brand som ödelägger 70% av lokalytan, produktionen fortsätter dock och fabriken byggdes upp igen på samma område. Fabriken har idag en yta av ca 3000m2.
Generationsskifte sker och Fredrik Grundberg går in som majoritetsägare i bolaget.
Investering av Kongsberg Esko XL44 skärbord, produktion av well och foam startas.
  • Advect blir distributör för HPRC väskor.
  • Företaget investerar i pallspiksrobot för att effektivisera produktionen
  • 2015-10-01 Köper Fredrik Grundberg resterande aktier i bolaget (49%) och blir ensam ägare av Advect.

Advect byter bolagsform från kommanditbolag till Aktiebolag (AB).

[gravityforms id=3 title=true]

Kontakta oss