60 år inom emballageindustrin!

Advect ligger 1 mil söder om Umeå och har en produktionsyta på ca 3000m2. Vi har i dagsläget 12 heltidsanställda. Vi har varit verksamma sedan 50-talet och har idag ett mycket brett sortiment av produkter och tjänster.

Vi tillverkar framförallt emballage i trä och plywood men har även stor produktion av foamprodukter (Polyethyelene foam) ämnat som tex stötskydd eller inredning i plywoodlådor, wellådor och träkonstruktioner.

Våra kunder finns inom alla branscher i hela Sverige men främst inom tillverkningsindustrin. 

I vår 60-åriga historia har vi utvecklats från tillverkning av bär och fisklådor på 50-talet till ortens bönder och fiskare till att idag vara den ledande leverantören i norra Sverige av specialemballage till tillverkningsindustrin och andra branscher. Vi har idag kunder över hela Sverige och ett fåtal i Europa, majoriteten av våra kunder finns i Norr/Västerbotten och finns framförallt inom tillverkningsindustrin. 

- Vi får ofta beröm för vår leveranssäkerhet, kvalité, flexibilitet och professionella bemötande och ett flertal av våra största kunder har varit våra partners sedan 90-talets mitt.

 - Vi har ett tätt samarbete med våra underleverantörer och kunder för att alltid ligga långt fram i utvecklingen, höga krav på förstaklassiga råvaror och certifieringar garanterar en produkt av mycket hög kvalité.  

- Vår strävan mot effektiviseringar av egen verksamhet och ständig produktutveckling av våra kunders emballage gör oss till en pålitlig partner med förstaklassig serivce.   

- Vi strävar ständigt efter att öka vårt utbud av tjänster och produkter för att på sikt bli en helhetsleverantör av specialemballage till nya och gamla kunder. 

- Vi är  certifierade enligt ISO9001  

Läs mer och våra tjänster här 

Vår historia i korthet

2016/01/01

Advect byter bolagsform från kommanditbolag till Aktiebolag (AB)

2015/10/01

Fredrik Grundberg köper resterande aktier i bolaget av Ove Jakobsson (49%) och är fr.o.m 1:a Oktober 2015 helägare av Advect.   

2015

Advect blir distributör för Italienska HPRC Cases.

2014

Kundansvarig säljare med ansvar för försäljning, marknadsföring och affärsutveckling anställs.

2013

Djäkneböle Emballagefabrik AB genomgår namnbyte till Advect.

2009

Investering av Kongsberg Esko XL44 skärbord, produktion av well och foam startas.

2006

Generationsskifte sker och Fredrik Grundberg går in som majoritetsägare i bolaget.

2005

2005-11-15 drabbas Djäkneböle Emballage av en omfattande brand som ödelägger 70% av lokalytan, produktionen fortsätter dock och fabriken byggdes upp igen på samma område. Fabriken har idag en yta av ca 3000m2.

1996

Ove Jakobsson och Jan Grundberg förvärvar bolaget och utvecklar produktionen mot emballagetillverkning.

1955

Företaget startar och producerar bär och fisklådor med hammare och spik.