Advect Packaging Solutions - Umeå

EUR Pall

Specialisterna på trä och stötskyddslösningar!

Lokaliserade 1 mil söder om Umeå finns en av Norrlands ledande leverantör av specialemballage för tillverkningsindustri.

Vi tillverkar träemballage, wellemballage och stötskydd i polyethylene foam. Vi har försäljning av hardcaseväskor och plastväskor med skräddarsydd inredning som anpassas helt enligt Era behov, och vi har alltid mängder av väskor i lager.

Vi erbjuder konsultation, konstruktion, produktutveckling och produktion av prototyper och andra tjänster tillsammans med våra partners och kan erbjuda er en helhetslösning gällande Ert emballage. 

Läs mer om oss och vår historia....

Packa tur & returgods på ett effektivt sätt!

Legotillverkare, Se hit!

Vi producerar T&R emballage i cellplast för små och stora detaljer gjorde i alla typer av metall, glas, plast, elektronik. Alltid i önskat format på insatserna, tex för hel och halvpall med krage, eller wellkartong. skuminsatserna lämpar sig även ypperligt i ett internt flöde.  

Skuminsatserna skräddarsys alltid till önskat format och ni slipper använda bubbelplast, tunn cellplast, papper eller nätstrumpor för att skydda produkten i samband med transporter till tex ytbehandling eller för vidare tansport till slutkund. Produkten ligger fixerad i fackverket (som är skräddarsytt) och tidsåtgången för packning blir minimal. Dessutom packas produkten alltid på samma sätt, oavsett vem som packar, tryggt, säkert, snabbt och ekonomiskt på lång sikt.

Insatserna är producerade av PE skum och har lång hållbarhet jämfört med EPP/EPS lösningar som lätt går sönder och släpper partiklar. 
Vi kan även leverera skumplast i antistat och även permanent antistatisk cellplast för elektronik. 

Konstruktionsritningar i 2D & 3D

Vi hjälper er med att ta fram förpackningslösningar.
Vi konstruerar skumemballage, väskinredningar, wellförpackningar, träemballage i 2D och 3D.
Vi kan även producera filmer på hur man viker ihop en viss förpackning.  
Detta göra att vi snabbt kan presentera förslag på emballagelösning. I samråd med er kan vi redan på ritningsstadiet hitta eventuella utmaningar med ett specifik emballage, förändra och justera innan en prototyp skickas ut till er. 

Skräddarsytt för drönare

Italienska HPRC  är idag en av dom ledande producenterna av skuminredda hardcaseväskor för drönare och kringutrustning. Vi saluför samtliga väskor för detta ändamål. Väskorna är okrossbara, vattentäta och levereras med livstids garanti.  

Läs mer om alla modeller och begär offert här

Okrossbart & Vattentätt!

Vi säljer mängder av modeller, vattentäta hardcaseväskor eller enklare plastväskor.
Läs mer om våra väskor här

Skuminredningar för väskor

Vi producerar skuminreden för plast och hardcaseväskor i en mängd färger och variationer. Alltid skräddarsytt. Ritning (2D/3D) och lösningar hjälper vi er med!
Läs mer här!

Behöver ni skydda kanter och utsatta ytor?

Vi levererar hundratusentals kantprofiler i flera hundra olika modeller till kunder över hela Sverige. Alltid skräddarsytt.
Läs mer om kantprofiler här...

Senaste nytt från oss....

Kontakta oss

Advect AB
Djäkneböle 334
90587 UMEÅ
Org nr: 556955 - 2705

Tel: 090 - 147040
E-post: kontakt@advect.se